Dørmatte Mix | 85 x 150
Heymat

2 650,00 kr

Spenstig med colourblocking.

Mix Berry er en fargefest bestående av friske nyanser inspirert av norske bær.

Mix Forest er inspirert av norske skogers friske fargepalett.

Dype juveltoner gjør Mix Gem til et smykke på gulvet.

Mix Meadow låner fargene sine fra frodige blomsterenger. I klare nyanser er matten et friskt pust i omgivelsene, og modellen er en av våre mest populære.

Geometriske felt i blått, grønt og rødt møtes i ulike meleringer og danner et moderne mønster som minner om tradisjonelle, vevde tekstiler.

Matten Mix ble nominert til årets produkt under Designindustrikonferansen 2017, i regi av bransjeforeningen Norsk Industri møbel+interiør. Mattene er designet av Kristine Five Melvær.

Matten er i slitesterk industrikvalitet og har meget god absorberings- og oppsamlingsevne. Matten høyde er ca 7 mm.

Mattens overflate (luv) har en vekt på 900 g/m2.? Luven er av PET og produsert av 100% resirkulert plast. Underlaget er av sklisikker nitrilgummi.

Produksjon av Heymat innebærer mange manuelle operasjoner. Mattene kan derfor ha mindre variasjoner i størrelse, farge og utseende.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HY0058 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.