EIO | Lenestol | Eik | Ubehandlet
Nuen

29 375,00 kr

Norsk eleganse og minimalisme med Eio Loungestol

Loungestolen Eio fra Nuen er designet av Len og Kristian Notland Harnes i 2020. Den er laget av eik fra Vesfold, trebøying hos Kvass på Dovre, dreiining og fresing hos Br. Øyehaug i Ørsta, linolje fra MøreTyri på Halsa, ull fra Nordhordland villsaulag, spunne hos Hillesvåg Ullvarefabrikk, vevd på Krivi Vev, søm fra Stord Saum og Mittet. Innerputen er fra Mittet i Mauseidvåg.

Nuen er et møbelmerke med røtter fra øyen Huglo i Sunnhordland og Os i Bjørnafjorden. Deres fokus er designprodukter produsert i norske lokalsamfunn av materialer vi har rundt oss.

Sittehøyde: 40 cm

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: NU0007 Kategorier: , Stikkord: