Vodder Chaise | Lenestol
Fredericia

Skinn Max 96

65 235,00 kr

Design med organiske former som støtter kroppen

Chaiselongen AV72 vitner om Arne Vodder sin sans for detaljer, kjærlighet til naturlige materialer og mesterlige evne til at utvikle enkelt, funksjonelt design. Vodder var en av de mest innflytelsesrike danske arkitektene og møbeldesignerne i det 20. århundre. Hans design-varemerke var hans skarpe øye for detaljer, designens beskjedne uttrykk, og hans preferanse for det naturlige utseendet. AV72 ble introdusert i 1972, og ble produsert i et par år før den ble tatt ut av produksjon. I 2016 ble stolen relansert i nært samarbeid med Arne Vodders sønn.
AV72 er polstret med mykt, luksuriøst skinn og bæres av et sett med matt forkrommet stål, som understreker stolens organiske form og måten den støtter kroppen på.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EJ0024 Kategorier: , Stikkord: