EJ 5 Corona Lenestol
Fredericia

Skinn Omni 301 Black

67 075,00 kr

Vakker kombinasjon av skarpe og rene linjer med myke og avrundede detaljer

Stolen er oppbygget av fire fullpolstrede, avrundede skall, som tydelig viser Volthers sans for detaljer og håndverksmessige kvalitet. Corona-stolen ble designet i 1964, og med tiden Poul Volthers mest populære møbel, og den demonstrerer designerens forkjærlighet for det funksjonelle, på en vakker måte. Stolens design forener strenge, enkle og rene linjer med de organiske, myke og avrundede detaljene. Stolens konstruksjon viser et stort fokus på sittekomfort og støtte.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EJ0022 Kategorier: , Stikkord: