EJ 5 Corona Lenestol
Erik Jørgensen

Skinn Omni 301 Black

56 372,85 kr

Vakker kombinasjon av skarpe og rene linjer med myke og avrundede detaljer

Stolen er oppbygget av fire fullpolstrede, avrundede skall, som tydelig viser Volthers sans for detaljer og håndverksmessige kvalitet. Corona-stolen ble designet i 1964, og med tiden Poul Volthers mest populære møbel, og den demonstrerer designerens forkjærlighet for det funksjonelle, på en vakker måte. Stolens design forener strenge, enkle og rene linjer med de organiske, myke og avrundede detaljene. Stolens konstruksjon viser et stort fokus på sittekomfort og støtte.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EJ0022 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.