Enclose Lenestol
Fogia

Vintage Cognac | Lakkert eik

37 660,00 kr

Design med minimalistisk og funksjonær tilnærming

Enclose er en følgesvenn til Fogias andre, noe mindre stol, Embrace. Stolen er raus, klassisk og meget behagelig, med god støtte som er perfekt for hjemmebruk. Konseptet er bygget rundt en minimalistisk, funksjonell tilnærming, med rene linjer og nøye utvalgte detaljer. Stille designegenskaper som resulterer i møbler som fungerer nøyaktig slik de er ment. For å designe den attraktive vingbacken Enclose, så Norm til naturen for inspirasjon; to skjell som hviler på en trebunn som inviterer deg til å sitte. Begge skallene er polstret, lettere å endre utseendet over tid hvis du ønsker det. En følgesvenn som vil følge deg lojalt gjennom livet.

Skinnet på denne stolen er Vintage Cognac, og stolen har ben i lakkert eik. Det er også mulig å kjøpe en tilhørende fotskammel, kalt Embody, i samme farge.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0076 Kategorier: , Stikkord: