Enclose Lenestol
Fogia

Elmosoft Sort | Sortbeiset ben

43 800,00 kr

Design med minimalistisk og funksjonær tilnærming

Enclose er en følgesvenn til Fogias andre, noe mindre stol, Embrace. Stolen er raus, klassisk og meget behagelig, med god støtte som er perfekt for hjemmebruk. Konseptet er bygget rundt en minimalistisk, funksjonell tilnærming, med rene linjer og nøye utvalgte detaljer. Stille designegenskaper som resulterer i møbler som fungerer nøyaktig slik de er ment. For å designe den attraktive vingbacken Enclose, så Norm til naturen for inspirasjon; to skjell som hviler på en trebunn som inviterer deg til å sitte. Begge skallene er polstret, lettere å endre utseendet over tid hvis du ønsker det. En følgesvenn som vil følge deg lojalt gjennom livet.

Skinnet på denne stolen er sort Elmosoft, og stolen har ben i sortbeiset eik. Det er også mulig å kjøpe en tilhørende fotskammel, kalt Embody, i samme farge.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0077 Kategorier: , Stikkord: