Epic Sofabord | Ø80
Gubi

Burnt Red

22 145,00 kr

Elegant sofabord fremstilt i eksklusiv travertinstein

GamFratesi designet Epic Coffe Table for GUBI i 2019. Det skulpturelle bordet er inspirert av greske søyler og romersk arkitektur, og er oppkalt etter de episke diktene fra antikken.
Det monolitiske bordet er laget i Italia av travertinstein og er konstruert for å understreke steinens naturlige skjønnhet, samt dens pulserende struktur. Bordet kombinerer to enkle geometriske former, sirkelen og sekskanten. Det kommer i tre fargevarianter av stein i nøytralhvit, grå eller en fargerik brent rød. I tillegg kommer bordene i tre forskjellige størrelser slik at det kan stå alene eller kombineres i dynamiske klynger med varierende høyder og farge. Epic Coffee Table er tilgjengelig i diameter 60, 80 og 110 cm.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0012 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.