Epic Spisebord | Ø130
Gubi

Neutral White

54 999,00 kr

Elegant, rundt spisebord i eksklusiv travertinstein

GamFratesi designet Epic Coffe Table for GUBI i 2019. Det skulpturelle bordet er inspirert av greske søyler og romersk arkitektur, og er oppkalt etter de episke diktene fra antikken.

Det monolittiske bordet er laget i Italia av travertinstein og er konstruert for å understreke steinens naturlige skjønnhet, samt dens pulserende struktur. Bordet kombinerer to enkle geometriske former, sirkelen og sekskanten. Det kommer i tre fargevarianter av stein i nøytralhvit, grå eller en fargerik brent, rødnyanse.
Epic-serien består av bord i flere ulike størrelser, som kan kombineres med varierende høyder og farger, etter eget ønske. Spisebordet har en diameter på 130 cm.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0219 Kategorier: , Stikkord: