Era Spisestol
Eikund

8 125,00 kr

Innovativ stol med en moderne materialblanding

Era ble presentert på Association of Applied Arts sin høstutstilling på midten av 1950-tallet. Sven Ivar Dysthe sin prototype i stål, tre og lær ble hedret i det norske magasinet Bonytt som utstillingens mest interessante produkt. Dysthe ble uteksaminert fra Royal College of Art i 1954. Han designet Era med organisk tre og industrielt stål, noe som resulterte i en allsidig stol som passer til en rekke stilarter og omgivelser. Kombinasjonen av den svarte pulverlakkerte stålrammen, den dampbøyde T-formede ryggstøtten i treverk, og det lette og nærmest flytende finérsete gir stolen et elegant design og behagelig form. Med sin stabile oppbygning har stolen en perfekt kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Den er nå i produksjon for første gang.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EK0012 Kategorier: , Stikkord: