FH419 Heritage Chair | Lenestol
Carl Hansen

56 082,00 kr

Lenestolen med elegante linjer

Spesialtilbud! På bildet er stoffet Fiord, knapper i sort skinn og sortmalte ben. For andre farger og valg av ben, ta kontakt med oss i butikk. Kampanjen gjelder alle varianter!

Loungestolen Heritage karakteriseres av organiske og elegante linjer, kompromissløs komfort og ekspesjonelt håndarbeid. Da Frits Henningsen tegnet Heritage i 1930 hentet han inspirasjon fra tidligere epoker som fransk imperalisme og 1700-tallets britiske stil. Resulatet ble en inviterende og klassisk lenestol som enkelt blir en favoritt i ethvert rom og miljø.

Mål:
Sittehøyde: 41 cm
Høyde: 102 cm
Bredde: 76 cm
Dybde: 95 cm

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0191 Kategorier: , Stikkord: