FK63 2010 | Reol
Carl Hansen & Søn

12 641,00 kr

Reol med maksimal fleksibilitet og eleganse

FK63 2110 Reol er designet av Preben Fabricius og Jørgen Kastholm i 1963. Sammen legemliggjør de Carl Hansen & Sons forpliktelse til dyktig håndverk og tidløs design. Bokhyllen er utviklet for maksimal fleksibilitet og praktisk oppbevaring, samtidig som det er både stilfull og tidløs.

Den har gjennomtenkte snekkerdetaljer, og kan fås i mange varianter; åpen reol med og uten ben, lukket reol med og uten skapdører og ben, samt skap som kan henges på veggen. Denne modellen har en åpen løsning, og skal henges på veggen.

Reolen finnes i oljet eik og hvitoljet eik, FK63 2010 har grunnere hyller enn FK63 2110.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0092 Kategorier: , Stikkord: