Flaneur Lenestol
Gubi

27 445,00 kr

Design med harmoniske kontraster

Flaneur Lounge Chair er designet av GramFratesi i 2019, og har en delikat balanse mellom harmoniske kontraster; presis form og komplett komfort, klassisk håndverk og moderne bevkvemmelighet.

Flaneur Lounge Chair’s lave, sjenerøse proporsjoner og avrundede puter gjenspeiler en italiensk tilnærming til komfort, mens den generelle enkelheten, linjens klarhet og funksjonalitet er essensen av moderne skandinavisk design.

Det rike valget av polstring av lær, fløyel og lin lar deg bestemme hvilken styrke personligheten Flaneur Lounge Chair skal ha i stuen, hotellobbyen eller kontormottaket.

Lengde: 100 cm
Dybde: 100 cm
Sittehøyde: 38 cm

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0229 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.