Frame Benk
Sundays

5 990,00 kr

Populær, norskprodusert hagebenk av ypperste kvalitet og design

Frame Benk fra Sundays er et hagemøbel produsert i Norge, som er laget for norsk vær og tåler å stå ute året rundt i både sol, regn, vind og snø.

Frame Spisebenk er en av Sundays’ mest populære varer – og med god grunn. Benken er anvendelig og tilpasningsdyktig, og med sine begrensede mål og vekt, vil den passe inn i ethvert hjem. Benken kan brukes inne, utenfor inngangsdøren, på terrassen eller med det største spisebordet fra Frame. Om dere er mange til bords, er det ingenting som er mer praktisk eller sosialt enn benker.

Møblene fra Sundays har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær.

Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Benken kommer i hele 17 ulike farger.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0035 Kategorier: , , Stikkord: