Frame Sjeselong | M/pute
Sundays

11 480,00 kr

Norskprodusert chaiselounge av ypperste kvalitet og design

Frame Chaiselounge fra Sundays, er et norsk hagemøbel produsert i Norge for norsk sommer, og kan stå ute i all slags vær. Møblene i Frame-serien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; lakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, slik at de holder sef like fine år etter år. Møbelputen på chaiseloungen er inkludert i prisen, og kan stå ute hele sesongen; et lite regnskyll vil prelle av tekstilet, mens det patente skummet inni puten, sørger for at vann om eventuelt trenger inn i puten, renner rett igjennom. Det er også mulig å kjøpe understell og puter hver for seg; understellet alene kan fint brukes som et sofabord.

Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Denne chaiseloungen har fargen Jord på aluminiumsrammen, og de gode kvalitetsputene som medfølger har en behagelig tekstur. Møblene i Frame-serien kan fås med 5 ulike farger på aluminiumsrammen; Fonn, Kull, Ask, Jord og årets nyhet – Bronse. På putene er det mulig å velge mellom 7 ulike farger; Mur, Fjell, Fjord, Meadow, Sunset, Kitt, eller årets nyhet – Kaffe. Kaffe ligger som en egen vare. Fargen på rammen og putene kan kombineres etter eget ønske.

I serien finnes også 2,5-seter sofa, stol og sofabord, og kan kjøpes hver for seg, eller som en komplett gruppe.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0011 Kategorier: , , Stikkord: