Frame Lounge Chair | M/puter
Sundays

13 990,00 kr

Norskprodusert Lounge chair av ypperste kvalitet og design

Frame Lounge Chair fra Sundays, er norske hagemøbler produsert i Norge – for norsk sommer, og kan stå ute året rundt uavhengig av vær. Møblserien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet er belagt i; lakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær. Møbelputene kan stå ute hele sesongen; et lite regnskyll vil prelle av tekstilet, mens det patente skummet inni puten, sørger for at vann om eventuelt trenger inn i puten, retter rett igjennom.

Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Denne Frame Lounge Chair har fargen Fonn på aluminiumsrammen, og de gode kvalitetsputene som medfølger har en behagelig tekstur. Møblene i Frame-serien kan fås med 5 ulike farger på aluminiumsrammen; Fonn, Kull, Ask, Jord og årets nyhet – Bronse. På putene er det mulig å velge mellom 7 ulike farger; Mur, Fjell, Fjord, Meadow, Sunset, Kaffe eller Kitt.

I serien finnes også 2,5-seter sofa, chaiselounge, stol og sofabord, og kan kjøpes hver for seg, eller som en komplett gruppe.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0005 Kategorier: , , Stikkord: