Frame Multi 2v3 | Hjørnesofa m/puter
Sundays

49 900,00 kr

Norskprodusert hjørnesofa av ypperste kvalitet og design

Frame Multi Hjørnesofa fra Sundays er et hagemøbel produsert i Norge, laget for norsk vær for å tåle å stå ute året rundt i både sol, regn, vind og snø. Frame Multi har hentet linjer og inspirasjon fra Sundays’ bestselger Frame Lounge, og laget en serie spisemøbler. Sofaen er litt høyere, og en sitter derfor mer oppreist – den passer perfekt med spisebordet fra Sundays på 160×90 cm. Sofaen kan fås som hjørnesofa eller 3-seter sofa. Denne modellen er uten armlener inkludert, men om ønskelig, kan dette inkluderes.

Møblene fra Sundays har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær.

Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Frame Multi finnes i tre ulike farger; Fonn (hvit), Kull (sort) og Ask (grå). Putene kommer i 4 ulike tekstiler; Fjell, Kitt, Fjord og Meadow, og kan stå ute hele sommeren, slik alle puter fra Sundays kan. Denne modellen fra Frame Multi har alumunuimsramme i farge Kull.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0040 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.