Frame Sofabord | Høy
Sundays

5 495,00 kr

Norskproduserte hagemøbler av ypperste kvalitet og design

Frame Sofabord fra Sundays, er norsk hagemøbel produsert i Norge – for norsk sommer, og kan stå ute i all slags vær. Møblene i serien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær. Dette bordet er litt høyere enn Sofabord/Chaiseloung som også er fra Frame-serien. Møbelputene kan stå ute hele sesongen; et lite regnskyll vil prelle av tekstilet, mens det patente skummet inni puten, sørger for at vann om eventuelt trenger inn i puten, retter rett igjennom.

Frame Sofabord inviterer til utehygge. Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Sofabordet kan fås med 5 ulike farger på aluminiumsrammen; Fonn, Kull, Ask, Jord og årets nyhet – Bronse.

Frame-serien består av en rekke ulike møbler, som kan kjøpes i gruppe, eller hver for seg.

Nullstill
Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: SD0024 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.