Frame Sofagruppe | M/puter
Sundays

46 995,00 kr

Norskproduserte hagemøbler av ypperste kvalitet og design

Frame Sofagruppe fra Sundays, er norske hagemøbler produsert i Norge – for norsk sommer, og kan stå ute i all slags vær. Møblene i serien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær. Møbelputene kan stå ute hele sesongen; et lite regnskyll vil prelle av tekstilet, mens det patente skummet inni puten, sørger for at vann om eventuelt trenger inn i puten, retter rett igjennom.

Møbelgruppen består av to lounge chair stoler, en 2,5 seter sofa samt et sofabord. Gruppen inviterer til utehygge. Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Denne modellen av sofagruppen har fargen Jord på aluminiumsrammen, og de gode kvalitetsputene som medfølger har en behagelig tekstur. Møblene i Frame-serien kan fås med 5 ulike farger på aluminiumsrammen; Fonn, Kull, Ask, Jord og årets nyhet – Bronse. På putene er det mulig å velge mellom 7 ulike farger; Mur, Fjell, Fjord, Meadow, Sunset, Kitt, eller årets nyhet – Kaffe. Kaffe finnes som en egen vare. Fargen på rammen og putene kan kombineres etter eget ønske.

Frame-serien kan du også kjøpe hvert enkelt møbel hver for seg.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0020 Kategorier: , , Stikkord: