Frame Solseng | M/pute
Sundays

17 995,00 kr

Norskprodusert Solseng av ypperste kvalitet og design

Frame Solseng fra Sundays, er et norsk hagemøbel produsert i Norge – for norsk sommer, og kan stå ute i all slags vær. Møblene i serien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær. Dette bordet er litt høyere enn Sofabord/Chaiseloung som også er fra Frame-serien. Møbelputene kan stå ute hele sesongen; et lite regnskyll vil prelle av tekstilet, mens det patente skummet inni puten, sørger for at vann om eventuelt trenger inn i puten, retter rett igjennom.

Frame Solseng inviterer til utehygge. Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Solsengen har fargen Kull på aluminiumsrammen, og de gode kvalitetsputene som medfølger har en behagelig tekstur. Møblene i Frame-serien kan fås med 3 ulike farger på aluminiumsrammen; Fonn, Kull og Ask. På putene er det mulig å velge mellom 7 ulike farger; Mur, Fjell, Fjord, Meadow, Sunset, Kitt, eller årets nyhet – Kaffe. Kaffe finnes som egen vare. Fargen på rammen og putene kan kombineres etter eget ønske.

Frame-serien består av en rekke ulike møbler, som kan kjøpes i gruppe, eller hver for seg.

Nullstill
Varenummer: SD0027 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.