Frame Spisebord | 90×90
Sundays

9 990,00 kr

Norskprodusert hagespisebord av ypperste kvalitet og design

Frame Spisebord fra Sundays er et hagemøbel produsert i Norge – for norsk sommer. Eventyret for Sundays, startet med Frame-serien, som er laget for norsk vær og tåler å stå ute året rundt i både sol, regn, vind og snø.

Spisebordet finnes i tre forskjellige størrelser; 90×90, 160×90 og 180×98. Dette bordet er 90×90 cm.

Møblene i Frame-serien har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne rammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; lakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær.

Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

De tre størrelsene fås i tre forskjellige farger; Ask, Fonn og Kull, og bordet som er 180×98 finnes i tillegg i fargen Jord.

Frame-serien består av en rekke ulike møbler, som kan kjøpes i gruppe, eller hver for seg.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0028 Kategorier: , , Stikkord: