Goose Eye XL Icon Gulvteppe | 240 x 240
Kasthall

30 995,00 kr

Tradisjonell og moderne på samme tid

Da Gunilla Lagerhem Ullberg utviklet det neste tilskuddet til Häggå-familien, fikk hun inspirasjon fra etniske motestoffer og kostymer. Nå er et av Kasthalls mest populære mønster oppdatert med et nytt, moderne og selvsikkert uttrykk. Med et forstørret gåsøye og fem spennende fargekombinasjoner, nøye sammensatt for å skape de perfekte forholdene for en annen moderne klassiker.
Du finner teppet i dimensjonene: 70 x 140, 135 x 200, 160 x 240, 195 x 300, 240 x 240
Siden 1889 har Kasthall Design Studio i Kinna, Vest-Sverige, laget tepper for alle slags kunder og rom; fra vakre boliger, luksusyachter og eksotiske gjemmesteder til kule kontorer, boutiquehoteller og det svenske slottet. Kasthall handler om å forvandle en visjon til en realistisk designløsning for gulvet. For å lage et Kasthall-teppe er det flere ingredienser; høy kompetanse og håndverk, de fineste naturlige materialene i verden og utmerket designforståelse. Hvert trinn og hvert teppe styres av to motivasjoner: perfeksjon og lidenskap.

Varpmateriale: 100% Lin
Vaftmateriale: 100% ull
Tykkelse: Ca 5 mm
Totalvekt: Ca 2200g/m2

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: KA0038 Kategorier: , Stikkord: