Gravity Gulvlampe | XL High
Gubi

22 999,00 kr

Velbalansert geometrisk lampe med et tilpasningsdyktig uttrykk

Gravity XL gulvlampe fra Gubi ble designet i 2018, og leker med kontrasten til en subtil, luftig stoffskjerm og tung base laget av marmor. Designet av Space Copenhagen er estetikken til Gravity-samlingen basert på myke, men presise sylindriske former. Den velbalanserte geometriske lampen er et perfekt tillegg for mange typer interiør, og spesielt større rom. Gravitys lyse stoffskjerm bidrar til en dus og myk belysning som også fremhever marmorbunnens struktur. Lampen kommer i to størrelser, og med en rekke lekre utførelser.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0094 Kategorier: , Stikkord: