Gubi Spisebord | Ø130 | Sort Ask
Gubi

34 525,00 kr

Spisebord med runde, organiske former som komplimenterer ethvert møbel

Gubi Spisebord er designet i 2013 av Komplot Design. Dette minimalistiske bordet med en diameter på 130 cm, finnes med bordben i Amerikansk valnøtt, eik, og sortbeiset ask, med ulike bordplater. Dette inkluderer blant annet Black Marquina Marble, Grey Emperador Marble og White Carrara Marble.

Spisebordet tar seg vakkert ut sammen med den ikoniske Gubi 3D-stolen, da begge møbler har runde, organiske former som ytrer det samme designspråket og estetikken. Likevel kan man med sikkerhet si at Komplots elegante trebord hadde komplimentert enhver stol på grunn av det elegante og klassiske uttrykket den omgir seg med.

Bredde: 130 cm
Høyde: 72 cm

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0223 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.