Hang it all | Knaggrekke
Vitra

3 290,00 kr

Leken og tiltalende knagg for små og store

Hang It All designet av Charles og Ray Eames er i dag en klassiker, og et vakkert alternativ til enkle knagger i gangen. Knaggrekken er både funksjonell, og har en tiltalende form som gir entreen et løft. Charles og Ray Eames utviklet knaggrekken Hang It All i 1953 med inspirasjon om å oppmuntre barn til å henge opp klær selv. Avstanden mellom kulene er ensartet, og en kan dermed montere flere knagger sammen for å danne en lenger rekke. Knaggen kommer i en rekke ulike varianter.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0031 Kategorier: , , , Stikkord: