Hector Spisebord Ø120 | Linoleum | Lys Eik
Eberhart

25 895,00 kr

Nydelig spisebord med vakre detaljer

Designet for å være sentrum for flotte middagssamlinger. Det runde spisebordet er det perfekte valget for et dynamisk rom med sitt elegante uttrykk og form. Bordet kommer i tre størrelser, begge uttrekkbare med ekstra blader, noe som gjør det til et veldig funksjonelt møbel. Med sitt raffinerte designspråk passer Hector spisebord perfekt i moderne innredning.

Hector spisebord er en del av Eberharts runde bordserie basert på den ikoniske monteringsringkonstruksjonen merket har. Bordenes raffinerte konstruksjon med 5 ben er montert med monteringsringen, noe som skaper fine og lekende uttrykk som passer perfekt inn i den moderne innredningen. Designet er sofistikert og dynamisk, noe som representerer et mer urbant utseende og følelse.

Dette bordet har en diameter på 120 cm og har en bordplate laget i linoleum med lys eik i bena og yttersiden av bordplaten. Bordet har en sølvfarget aluminium ring i detaljene under ved bordbena.

Det er mulig å kjøpe ileggsplater til bordet som gjør at det får en diameter på 170 cm og vil da ha plass til 10 mennesker rundt bordet.
Ileggsplatene er enkle å sette på og blir levert med en praktisk oppbevaringsløsning for når du ikke bruker de. Kjøp de her.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EB0030 Kategorier: , Stikkord: