Montana Hide Skoskap | Oppheng | Quickship
Montana

4 701,00 kr

Smart skoskap med flere bruksområder

OBS! Quickship – rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Hide er et fleksibelt skoskap med vippeskuff og innvendig plastmatte, som beskytter skapet mot smuss og riper. Det lille skapet har en dybde på 20 cm som har plass til 2-3 par sko. Man kan bruke skapet alene eller i kombinasjon med fler for å skape en større hylle. Det smale skapet kan selvfølgelig også brukes til oppbevaring i andre rom enn gangen – bruk det for eksempel til tilbehør under sminkespeil. Opphengsbeslag medfølger, og hyllen fås i en rekke flotte farger.

Pris inkl. veggoppheng.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0045 Kategorier: , Stikkord: