HM2 Boomerang Lenestol | Valnøtt
&Tradition

38 605,00 kr

Ukomplisert og minimalistisk lenestol

Boomerang lenestolen debuterte i 1956, og er designet av duoen Hvidt&Mølgaard. Den har et strømlinjeformet design, og både den håndpolerte trerammen og de slanke messingbenene gjør Boomerang til et mesterverk av dansk design.

Denne modellen er laget i valnøtt og stoffet Karakorum i fargen 003 fra Dedar som er en bouclé som blander ull og viskose i en ujevn tekstru av løkker og krøller, inspirert av dyrebare astrakhan pels. Stoffet har en Martindale på 40 000. Det er laget av 42% Ull, 33% Viscose, 24% Bomull og 1% PA.

Rammen på stolen er laget av massivt tre og fjærledningene er laget av plastbelagt farget fjærstål. Alle beslag er laget av laserkuttet metall og messingbenene er kjegleformede.

Stolen produseres i Danmark og i Litauen gjennom Kvist Industries AS & UAB BS Classic.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0083 Kategorier: , Stikkord: