HM2 | Boomerang Lenestol | Duke 004 | Valnøtt
&Tradition

1-2 uker leveringstid

35 745,00 kr

Ukomplisert og minimalistisk lenestol

Boomerang lenestolen debuterte i 1956, og er designet av duoen Hvidt&Mølgaard. Den har et strømlinjeformet design, og både den håndpolerte trerammen og de slanke messingbenene gjør Boomerang til et mesterverk av dansk design.

Denne modellen er laget i valnøtt og stoffet Duke 004 (Sacho) fra Kvadrat som er et moderne møbeltrekk-stoff med et naturlig utseende og en fin horisontal striée. Stoffet har en Martindale på 70 000 og er et slitesterkt og solid stoff som tåler mye. Det er laget av 70% Viscose, 15% Bomull, 8 % Polyester og 7% Polyacryll.

Rammen på stolen er laget av massivt tre og fjærledningene er laget av plastbelagt farget fjærstål. Alle beslag er laget av laserkuttet metall og messingbenene er kjegleformede.

Stolen produseres i Danmark og i Litauen gjennom Kvist Industries AS & UAB BS Classic.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0076 Kategorier: , Stikkord: