Hood Lenestol
Fogia

Field | Rød

14 880,00 kr

Ikonisk og behagelig lenestol fra TAF

Ironisk nok var Hood den første briefen som noen gang ble gitt til TAF fra Fogia for flere år siden. Men denne enkle stolen er usedvanlig komplisert, og har tatt nærmere fem år å bringe i produksjon på en måte som oppfyller sitt opprinnelige potensiale.

Stolen er slående og overraskende nyskapende; det er ingen faste deler i møbeltrekket, alt er mykt og tilpasset. Hood sin ramme er unik, sammenliknet med mange vintage-utkragede stoler, som studioet søkte mye av sin inspirasjon fra. Den har unike bøyevinkler på toppen og bunnen av stolen, samt at rammen er i to seksjoner for å gjøre den lettere å transportere. Alt dette glemmes imidlertid når du setter deg ned og føler de fem årene som har blitt brukt til å designe en latterlig behagelig lenestol. Fem godt brukte år.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0041 Kategorier: , Stikkord: