Hunter Lenestol | Limited Edition
Eikund

Hunter Lenestol

56 750,00 kr

Limited edition – få med Eikund pledd

Hunter stolen er en ikonisk klassiker som Eikund nå lanserer på nytt. Originalen ble designet av Torbjørn Afdal i 1960.
I forbindelse med lanseringen har Eikund produsert opp 60 stoler som en Limited Edition. Det som skiller disse stolene ut fra de andre er at de har en stikling langs kanten på skinnet og alle stolene har en nummerert messingplate under. I tillegg får du med et flott Eikund pledd produsert i samarbeid med Innvik. Pleddet ser du på miljøbildene og det kommer kun i denne fargen.
Når du bestiller denne stolen kan du ikke bestemme selv hvilket nr du får, det blir solgt fortløpende.

Måten salskinnet strekkes rundt trerammen med justerbare belter, gjør dette til et perfekt eksempel på kategorien «jaktstoler». Disse lenestolene var enormt populære på 1950-60-tallet og har nå definert seg som moderne klassikere. Afdal ble uteksaminert fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i 1946 og jobbet hele sin karriere for det legendariske Tegnekontoret Bruksbo. Afdal designet rammen med en minimalistisk estetikk med fokus på en flytende og organisk form i motsetning til andre jaktstoler. «Simplexity» er en god beskrivelse av Hunter-komposisjonen. Dette kan sees i det dobbelte laget med skinn med matchende kantsømmer, sammen med sine solide støpte messingspenner. Hunter lenestol er et svært detaljert stykke med håndverk som skal vare i generasjoner.

Denne modellen er i oljet eik med Cognac anilin skinn (saddle).

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EK0028 Kategorier: , Stikkord: