Hunter Lenestol | Valnøtt/Sort
Eikund

Valnøtt | Sort

61 250,00 kr

Tidløs – i design og holdbarhet

Hunter stolen er en ikonisk klassiker som Eikund nå lanserer på nytt. Originalen ble designet av Torbjørn Afdal i 1960.

Måten salskinnet strekkes rundt trerammen med justerbare belter, gjør dette til et perfekt eksempel på kategorien «jaktstoler». Disse lenestolene var enormt populære på 1950-60-tallet og har nå definert seg som moderne klassikere. Afdal ble uteksaminert fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i 1946 og jobbet hele sin karriere for det legendariske Tegnekontoret Bruksbo. Afdal designet rammen med en minimalistisk estetikk med fokus på en flytende og organisk form i motsetning til andre jaktstoler. «Simplexity» er en god beskrivelse av Hunter-komposisjonen. Dette kan sees i det dobbelte laget med skinn med matchende kantsømmer, sammen med sine solide støpte messingspenner. Hunter lenestol er et svært detaljert stykke med håndverk som skal vare i generasjoner.

Denne modellen er i oljet valnøtt med sort anilin skinn (saddle).

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EK0029 Kategorier: , Stikkord: