Iceland Mariposa | Butterfly Chair | Sort Understell
Cuero

Shorn grey | Understell sort

12 000,00 kr

Perfekt i hytteveggen eller inne foran peisen

Bare en av hundre sauer er født med en naturlig grå farge på Island. Denne fargen er et resultat av en sjelden mutasjon mellom den svarte og den hvite islandske sauen. Hver CUERO-stol blir unik, med sitt eget spennende fargemønster. Du vil finne deg selv å stirre på butterfly stolen din, og nyte enhver perfekt ufullkommenhet som moder jord har å tilby.

Iceland Mariposa er en ekte klassiker i ny årgang, både når det gjelder modell og materiale, den ikoniske butterfly stolen. Lammeskinnet som er tatt i bruk ved denne stolen kommer fra Island og er av høy kvalitet. Stolen er produsert i Småland, med et stort fokus på håndverk og miljø, da skinnet som er tatt i bruk er et biprodukt. Understellet er laget av solid svensk stål, og ettersom lammeskinn er et naturlig materiale vil hver stol få et unikt utseende. Dersom denne stolen blir tatt godt vare på vil den trolig vare i flere generasjoner, takket være den fantastiske kvaliteten.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CU0038 Kategorier: , Stikkord: