Ingrid Icon Gulvteppe | 240 x 240
Kasthall

30 995,00 kr

Tradisjonell og moderne på samme tid

Ingrid Icon er håndvevd på en lin sprang i en blanding av fin ull i Kasthalls eget hårgarn. Gunilla Lagerhem Ullberg skapte dette mønsteret i 2008 inspirert av tekstilhåndverk og den tradisjonelle strikkede genseren som er en del av vår skandinaviske arv. Oppdatert i en palett som reflekterer både landlige røtter og byliv, er moderniteten til Ingrid Icon ettertrykkelig. En ny stripet kant gir den moderne følelsen.

Du finner teppet i dimensjonene: 70 x 140, 135 x 200, 160 x 240, 195 x 300, 240 x 240

Siden 1889 har Kasthall Design Studio i Kinna, Vest-Sverige, laget tepper for alle slags kunder og rom; fra vakre boliger, luksusyachter og eksotiske gjemmesteder til kule kontorer, boutiquehoteller og det svenske slottet. Kasthall handler om å forvandle en visjon til en realistisk designløsning for gulvet. For å lage et Kasthall-teppe er det flere ingredienser; høy kompetanse og håndverk, de fineste naturlige materialene i verden og utmerket designforståelse. Hvert trinn og hvert teppe styres av to motivasjoner: perfeksjon og lidenskap.

Varpmateriale: 100% Lin
Vaftmateriale: 100% ull
Tykkelse: Ca 5 mm
Totalvekt: Ca 2200g/m2

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: KA0013 Kategorier: , Stikkord: