Jetson Lenestol | Flax | Dakota 24 Cognac
DUX

23 990,00 kr

Ikonisk lenestol med ergonomisk støtte til kroppen

Jetson lenestolen er et ikon innen svensk møbeldesign som ble designet av Bruno Mathsson og lansert i 1969. Han brukte tre år på å ferdigstille den særegne og futuristiske lenestolen, som fikk navnet sitt etter den amerikanske TV-serien The Jetsons. Jetson blir regnet som en milepæl i Bruno Mathssons designkarriere, og flere kopier har blitt laget av den spesielle stolen. Lenestolen har et sete med ergonomisk utformet rygg og nakkepute. Stativet har et unikt minne, og roterer tilbake til utgangspunktet.

| Bestillingsvare |

[4 stk.] forventet på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: DX0002 Kategorier: , Stikkord: