Kimi Speil
Fogia

Glass på MDF plate med skinnstropp

8 785,00 kr

Stilrent speil designet av Carina Seth Andersson

Kimi er et moderne, stilrent speil som er designet av Carina Seth Andersson som enkelt monteres til veggen. Med en tykk bakplate av tre, rene skråkantede kanter og taktil lærreim, betyr designen at du ikke trenger å bekymre deg for at den skal være perfekt justert med veggen din – den ordner seg. Kimis skinnsnor er fargetilpasset med speilets bakre plate for å holde detaljene skarpe og jevne. Et vakkert stykke, som vi har forventet fra en av Sveriges fremste håndverkseksponenter. Kimi er et enkelt speil designet for å være enkelt å montere og flytte rundt i hjemmet.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0042 Kategorier: , Stikkord: