KK47000 | Safaristolen | Lenestol Oljet Ask | Thor 307
Carl Hansen & Søn

21 871,00 kr

Eksotisk design med historisk inspirasjon

Kaare Klints Safaristol er inspirert av stolene som ble medbrakt på en afrikansk safari av en amerikansk filmfotograf og hans kone. De originale stolene var mest sannsynlig basert på indiske Roorkhee-stoler som ble brukt av det britiske militæret – muligens de første eksemplene på selvmonterte møbler. Klint fokuserte på å forenkle og foredle loungestolens komposisjon, og utga sitt siste Safaristoldesign i 1933 på Copenhagen Cabinetmakers ’Guild Exhibition. Klints sofistikerte og lette stol defineres av hans signaturtilnærming: fint håndverk, godt tenkte proporsjoner og bemerkelsesverdige materialeffekter.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0022 Kategorier: , Stikkord: