KK47000 | Safaristolen
Carl Hansen & Søn

Oljet ask | Thor 307

20 439,00 kr

Eksotisk design med historisk inspirasjon

Kaare Klints Safaristol er inspirert av stolene som ble medbrakt på en afrikansk safari av en amerikansk filmfotograf og hans kone. De originale stolene var mest sannsynlig basert på indiske Roorkhee-stoler som ble brukt av det britiske militæret – muligens de første eksemplene på selvmonterte møbler. Klint fokuserte på å forenkle og foredle loungestolens komposisjon, og utga sitt siste Safaristoldesign i 1933 på Copenhagen Cabinetmakers ’Guild Exhibition. Klints sofistikerte og lette stol defineres av hans signaturtilnærming: fint håndverk, godt tenkte proporsjoner og bemerkelsesverdige materialeffekter.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0022 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.