Laken | 160×200 | Beige
Abate

800,00 kr

Deilig formsydd laken av økologisk bomull

Lakenene fra Abate er formsydde, og laget av 100 % øko-tex-sertifisert, håndplukket, egyptisk Giza-bomull. Stoffet som brukes til lakenene er tynnere og finere enn annet bomullsstoff, og kjennes både luftigere og mykere mot huden. Kvaliteten på lakenene er høy, og holdbarheten lenger. For best mulig passform er strikk plassert langs kortsidene og rundt hjørnene på lakenet, mens langsiden er uten strikk.

Deres formsydde laken finnes i størrelsene 90×200, 160×200 og 180×200.

Abate har også et flatt laken uten strikk, som er laget for å brette rundt overmadrass. Dette har størrelsen 240×260 som skal brettes under overmadrassen.

11 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AB1053 Kategorier: , , Stikkord: