Lamino | Fotskammel
Swedese

7 836,00 kr

Tilhørende fotskammel til den ikoniske Laminostolen

Lamino ble designet av Yngve Ekström for Swedese i 1956 og stolen ble kåret til århundrets møbel av leserne i det svenske magasinet «Sköna Hem».
Lamino er et av de beste eksemplene på tidløs, svensk design, og med det myke lammeskinnet og den ergonomiske utformingen av ryggen er stolen like hyggelig å sitte i som den er å se på. Det er i tillegg mulig å kombinere stolen med en tilhørende fotskammel for å maksimere det prisbelønnede designet sitt uttrykk og komfort.

Fotskammelen fås i flere typer treverk, og skinnfarger. Kontakt oss for å få hjelp med bestillingen av din ønskede utførelse.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SW0002 Kategorier: , Stikkord: