Link Lenestol | Hvitoljet Eik
Stolab

Elmo Cognac 43807

26 725,00 kr

En fremtidig klassiker

Link er en lenestol i solid eik med et utsøkt detaljarbeid. Stolen er en favoritt både for øyet og for en avslappende sittestilling. Link er et møbel med minimale dimensjoner, klare linjer og med forsiktighet for alle overflater som nesten alle har en malt radius for å visuelt se tynnere ut. Dette gjør at lenestolen oppfattes som lett og smidig selv om det er et solid møbel.

Denne stolen er laget i hvitoljet eik med Skinnvarianten Elmo i fargen Cognac 4387

Denne lenestolen kombinerer rent håndverk med moderne møbelproduksjon. Link lenestol er laget av solid eik med forskjellige overflatebehandlingsvalg. Seteholderen er i svart linstoff. Seteputen er tilgjengelig i seks forskjellige skinnalternativer.

MÅL:
Bredde: 70 cm
Høyde: 72 cm
Dybde: 92 cm
Sittedybde: 50 cm
Høyde til armlene: 55 cm
Sittehøyde: 35 cm

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SL0001 Kategorier: , Stikkord: