Matégot Trolley | Serveringstralle
Gubi

7 825,00 kr

Stilfull servering gjennom en delikat serveringsvogn

Matégot serveringsvogn fra Gubi ble designet av Mathieu Matégot i 1953. Matégot var kjent som mester og grunnlegger av den innovative og banebrytende teknologien Rigitulle, der perforert metall kombineres med metallrør. Den romslige vognen har to brett og én magasinholder. Med sin buede metallkonstruksjon understreker oppbygningen fleksibiliteten og styrken til materialet. Vognens minimalisme blir enda tydeligere takket være de pene hjulene som får vognen til å sveve over gulvet. Serveringsvognen kommer i en rekke flotte utførelser.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0204 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.