MH1 | Shuffle Sidebord | Spectrum
&Tradition

5 285,00 kr

Lekent bord designet av Mia Hamborg

Shuffle-bordet ser ut til å trylle frem assosiasjoner til klassiske leker av tre, og med god grunn. Valg av farger og det faktum at du kan konstruere bordet slik du selv vil, er ideer Mia Hamborg fikk fra Brio Stacking Clown hun hadde som barn. Hun ønsker at mennesker skal oppleve en følelse av glede når de ser hennes design. Med mulighet til å bestemme form, farge og høyde på bordet, er Shuffle-bordet en virkelig nordisk tilnærming til demokratisk design.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: AT0004 Kategorier: , Stikkord: