Montana | 522100 | Free Reolsystem | Quickship
Montana

15 906,00 kr

Hyllesystem i minimalistisk stil

Quickship = rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Montana Free hyllesystem har 12 ferdige moduler som kan kombineres i alle rom. Med varierende høyder har bokhyllen et spennende utseende og kan brukes som romdeler i et stort kontor, stue eller kjøkken. Den kommer i en rekke flotte farger, og er mulig å sette sitt eget preg på med stoffplater i åtte farger som kan kjøpes ved siden av og plasseres bak hyllene.

Montana Free hyllene får du i 7 forskjellige farger. De nyeste Masala og Mix Iris-Masala er et samarbeid med den fargeglade fotografen Tekla Evelina Severin.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0182 Kategorier: , Stikkord: