Montana | 555000 | Free Reolsystem | Quickship
Montana

14 859,20 kr

Hyllesystem i minimalistisk stil

OBS!
Under kampanjeperioden vil ikke dette produktet sendes som Quickship, men med leveringstid på 8-10 uker.
Quickship = rask levering.
Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Montana Free hyllesystem har 12 ferdige moduler som kan kombineres i alle rom. Med varierende høyder har bokhyllen et spennende utseende og kan brukes som romdeler i et stort kontor, stue eller kjøkken. Den kommer i en rekke flotte farger, og er mulig å sette sitt eget preg på med stoffplater i åtte farger som kan kjøpes ved siden av og plasseres bak hyllene.

Montana Free hyllene får du i 7 forskjellige farger. De nyeste Masala og Mix Iris-Masala er et samarbeid med den fargeglade fotografen Tekla Evelina Severin.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0189 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.