Montana Dream Nattbord | 7cm sokkel | Quickship
Montana

4 471,00 kr

Nattbord i minimalistisk design til ethvert soverom

OBS! Quickship – rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Nattbordet Dream består av en liten og en åpen hylle, og er en lekker oppbevaringsløsning til soverommet. Det stilrene designet tillater likevel at det kan brukes som et fleksibelt sidebord i stuen eller entréen.

Nattbordets universalitet underbygges ytterligere da det fås med ben, hjul, opphengsbeslag eller sokkel, og er tilgjengelig i en rekke flotte farger.

Modellen er vist på bilde med 7cm sokkel, men kan også fås med opphengsbeslag, ben eller hjul. Den finnes også i en rekke lekre farger.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0125 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.