Montana Drift Nattbord | 3cm sokkel | Quickship
Montana

6 589,00 kr

Nattbord i minimalistisk design til ethvert soverom

OBS! Quickship – rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Nattbordet Drift består av to skuffer og er en lekker oppbevaringsløsning til soverommet. Det stilrene designet tillater likevel at det kan brukes som et fleksibelt sidebord i stuen eller entréen.

Nattbordets universalitet underbygges ytterligere da det fås med ben, hjul, opphengsbeslag eller sokkel, og er tilgjengelig i en rekke flotte farger.

Modellen er vist på bilde med 3cm sokkel, men kan også fås med ben, opphengsbeslag eller hjul. Den finnes også i en rekke lekre farger.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0135 Kategorier: , Stikkord: