Montana Octave 3 TV-benk | 7cm sokkel | Quickship
Montana

17 152,00 kr

Innovativt TV-bord perfekt for stilrene stuer

OBS! Quickship – rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Octave 3 er en skjenk som er laget for lagring av TV- og lydutstyr. Bordet har et midtstilt rom som er dekket av en foldedør i lakkert, perforert metall, som elektronikk og digitale bokser kan betjenes gjennom. På hver sin side av den midterste foldedøren er det to romslige skap. I tillegg er det en utskjæring for kabelinnføring på baksiden, slik at TV- og lydutstyr diskré kan kobles til strøm.

Modellen er vist på bilde med 7cm sokkel, men kan også fås med ben, opphengsbeslag eller hjul. Den finnes også i en rekke lekre farger.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0160 Kategorier: , Stikkord: