Moon Spisebord | Ø120 | Eik
Gubi

Oiled Solid Oak

54 795,00 kr

Bord med vakker struktur og identitet

Space Copenhagen er designeren bak det klassiske Moon Dining Table fra Gubi, som ble designet i 2015. Dette er en serie med organisk avrundede bord, for både private og offentlige rom. Bordet har en massiv eikebordsplate på 120 cm med mulighet for ulike utførelser, inkludert brunlakkert/sortbeiset eikefiner, massiv oljet eik eller såpebehandlet massiv eik.

Spisebordet har en vakker struktur og identitet samtidig som designen er enkel og tidløs. Resultatet er et elegant bord med tydelige referanser til tradisjonell dansk snekring, der samspillet mellom design og håndverk er i fokus og hylles tydelig.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0227 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.