Moon Spisebord | Ø120 | Marmorplate
Gubi

Grey Emperador Marble | Brown/Black Stained Oak

58 875,00 kr

Bord med vakker struktur og identitet

Space Copenhagen er designeren bak det klassiske Moon Dining Table fra Gubi, som ble designet i 2015. Dette er en serie med organisk avrundede bord, for både private og offentlige rom. Bordet har en marmorplate på 120 cm med mulighet for ulike farger.
Spisebordet har en vakker struktur og identitet samtidig som designen er enkel og tidløs. Resultatet er et elegant bord med tydelige referanser til tradisjonell dansk snekring, der samspillet mellom design og håndverk er i fokus og hylles.

Bredde: 120 cm
Høyde: 73 cm

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0225 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.