Niu
LK Hjelle

Crisp 4122

70 875,00 kr 63 787,50 kr

Stilig sofa med mange kombinasjonsmuligheter

Niu er en modulsofa med mange muligheter. Sofaen er vakker med mange detaljer som gjør den interessant og spennende å se på fra alle vinkler. På katalansk betyr Niu rede, og dette er nøyaktig hva Hallgeir Homstvedt ønsket å skape: en skjermet sone med høye vegger, og en innside med en generøs dybde og myke puter – perfekt for å deles. Sofaen bygges rundt 3 grunnmoduler som alle kan leveres med og uten armlener, og på denne måten kan sofaen settes sammen på en rekke måter, og tilpasse seg ulike omgivelser og behov – nesten som en fugl som bygger sitt rede. Niu leveres i en rekke ulike tekstiler og huder.

Lengde: 296cm x 242cm
Dybde: 94cm

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: HJ0038 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.