Nuage Vase | Small
Vitra

Hvit keramikk

1 150,00 kr

Unik vase

Formen på Nuage-vasene ble for første gang introdusert i Ronan og Erwan Bouroullecs verk i 2002. Motivet minnet om en sky, og ble opprinnelig produsert som en plasthylle-modul som kan grupperes i klynger eller store konfigurasjoner. Hulrommene i grunnformen er plassert oppreist og deler vasen i åtte individuelle rør som kan brukes til den kunstige ordningen av blomster og gress. Vasene har bølgende overflate, med en anodisert overflate i ulike farger, som gir et attraktivt samspill mellom lys og skygge. Takket være de presise ytre konturene, kan vasene monteres sammen for å skape hele “skyformasjoner”.

Nuage-vaser er laget av farget, anodisert aluminium eller keramikk og kommer i flere forskjellige størrelser.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: VI0104 Kategorier: , Stikkord: